Gegevens Jonker Tegels

Hoornseweg 9
1687 ND Wognum (NH)

Bel: 0229-571540

• Maandag op afspraak
• Di. van 09:00-17:00 uur
• Wo. van 09:00-12:00 uur
• Donderdag op afspraak
• Vr. van 09:00-17:00 uur
• Za. van 09:00-15:00 uur

Disclaimer

Disclaimer van www.jonkertegels.nl

Op het gebruik van deze website www.jonkertegels.nl zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van deze gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
Jonker Tegels Wognum Noord-Holland (Domeinen: www.jonkertegels.nl / .com) streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat Jonker Tegels Wognum Noord-Holland (Domeinen: www.jonkertegels.nl / .com) niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als een vervanging van juridisch advies. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Jonker Tegels Wognum Noord-Holland (Domeinen: www.jonkertegels.nl / .com) aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen Jonker Tegels Wognum Noord-Holland (Domeinen: www.jonkertegels.nl / .com) en de gebruiker van de website ontstaan.

E-mail
Jonker Tegels Wognum Noord-Holland (Domeinen: www.jonkertegels.nl / .com) garandeert niet dat aan haar gezonden e-mails (tijdig) worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico’s.
Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per e-mail met Jonker Tegels Wognum Noord-Holland (Domeinen: www.jonkertegels.nl / .com) te corresponderen, accepteert u dit risico.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. Jonker Tegels Wognum Noord-Holland (Domeinen: www.jonkertegels.nl / .com) heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. Jonker Tegels Wognum Noord-Holland (Domeinen: www.jonkertegels.nl / .com) aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectuele eigendomsrechten
Alle publicaties en uitingen van Jonker Tegels Wognum Noord-Holland (Domeinen: www.jonkertegels.nl / .com) zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten.
Niets uit de publicaties en uitingen op deze website mag worden verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt, zonder dat Jonker Tegels Wognum Noord-Holland (Domeinen: www.jonkertegels.nl / .com) daar vooraf schriftelijke toestemming voor heeft gegeven.


HEEFT U VRAGEN OF WILT U LANGSKOMEN? BEL: 0229-571540